Мир отходов > Нормативно-правовые акты, регулирующее обращение с отходами в Украине

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
 
Про вивчення стану роботи з виконання завдань
щодо утилізації звичайних видів боєприпасів,
непридатних для дальшого використання і зберігання,
та компонентів рідкого ракетного палива
і забезпечення при цьому техногенної безпеки

 
     З метою вивчення стану роботи з виконання завдань щодо утилізації звичайних видів боєприпасів, непридатних для дальшого використання і зберігання, та компонентів рідкого ракетного палива і забезпечення при цьому техногенної безпеки:
 
     1. Визнати за необхідне комплексно вивчити стан роботи з виконання у Міністерстві оборони України, Міністерстві промислової політики України та Національному космічному агентстві України завдань щодо утилізації звичайних видів боєприпасів, непридатних для дальшого використання і зберігання, та компонентів рідкого ракетного палива і забезпечення при цьому техногенної безпеки.
 
     2. Утворити Комісію з вивчення стану роботи з виконання завдань щодо утилізації звичайних видів боєприпасів, непридатних для дальшого використання і зберігання, та компонентів рідкого ракетного палива (далі - Комісія).
 
     Призначити НЕФЬОДОВА Олександра Степановича - Керівника Головного контрольного управління Адміністрації Президента України - головою Комісії.
 
     Главі Адміністрації Президента України затвердити у триденний строк персональний склад Комісії.
 
     3. Комісії здійснити вивчення стану роботи з виконання завдань щодо утилізації звичайних видів боєприпасів, непридатних для дальшого використання і зберігання, та компонентів рідкого ракетного палива і забезпечення при цьому техногенної безпеки з 8 по 25 листопада 2010 року, за результатами підготувати та подати висновки і пропозиції.

 
 Президент України                                      В.ЯНУКОВИЧ 

 м. Київ, 5 листопада 2010 року 
          N 1106/2010-рп 

Администрация сайта отслеживает процесс принятия новых нормативно-правовых актов и вносит необходимые изменения и дополнения, однако не гарантирует освещения всех аспектов проблемы и полной актуальности представленных документов.

©Экологический Альянс, ООО
Последние изменения внесены 16.05.11